ESD ROM si Touched Romania

Sustin umanitatea in societatea romaneasca

Pentru ESD ROM suportul si dezvoltarea umana si sociala sunt valorile esentiale ale lumii in care isi desfasoara activitatea. Sustinem umanitatea deoarece doar prin oameni putem sa realizam lucruri extraordinare. Ne dorim sa le aducem in primul rand valoare oamenilor, pentru ca acestia, la randul lor, sa trasfere cel putin aceeasi valoare in mediu si societate. 

Noi, cei de la ESD ROM, intelegem nevoia de suport si dezvoltare sociala in Romania si realizam aceasta prin ajutor si prin oferirea unei sanse la educatie. In acest sens, sustinem cauzele sociale si ne dorim sa aducem, dincolo de profesionalism in business, valoare adaugata societatii prin implicare, dedicare si suport direct pentru familii si copii aflati in situatii defavorizante.

Pentru al doilea an la rand, ESD ROM finanteaza cauze sociale prezentate de Touched Romania, asociatie care vine in sprijinul mamelor si al copiilor aflati in situatii de risc (victime ale violentei domestice, ale traficului de persoane, ale saraciei si excluziunii sociale, copii aflati in asistenta maternala si bolnavi de cancer).

Pentru a obtine un impact masurabil in viata acestor persoane, interventia Touched Romania presupune o gama larga de actiuni: ofera consiliere psihologica individuala si de grup, terapie ocupationala, sprijin educational, formare si integrare profesionala, ajutor material si financiar pentru a depasi situatiile de criza in care se gasesc si pentru a se reintegra in societate.

Touched Romania impreuna cu ESD ROM impartasesc aceleasi valori si inteleg ca in societate, educatia trebuie sa aiba un fundament sanatos care sa faciliteze cresterea cat mai aproape de familia normala a copiilor afectati de situatiile personale. In egala masura, impreuna consideram ca este important dezvoltarea atasamentului mama-copil pentru a preveni abandonul copilului, mentinerea starii de sanatate a mamelor si a copiilor din cadrul proiectelor, implicarea activa a tatilor si a familiei extinse, reintegrarea scolara si sociala a copiilor (gradinita, scoala), precum si a mamelor care au nevoie sa isi finalizeze studiile, imputernicirea mamelor pentru a deveni responsabile.

Impreuna putem schimba destine si putem avea impact pozitiv asupra generatiilor prezente si viitoare. 

Mai multe despre Asociatia Touched Romania pe http://touchedromania.org/.

ESD ROM si CS Baller

Sustin basketul romanesc

“O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar un citat, ci este un mod de viata. Daca in anii anteriori, ESD ROM se implica in a dezvolta evenimente sportive in cadrul companiei, astazi se implica in a sprijini sportul romanesc in randul juniorilor.

Pasiunile si performantele sportive sunt foarte apreciate in Romania, insa acestea trebuie sustinute pentru a contribui la dobandirea lor. De aceea, ESD ROM demareaza proiecte in sprijinul pasionatilor de sport din Romania, prin finantarea scolii de basket CS Baller.

Am ales basketul deoarece ESD ROM gaseste in acest joc cateva dintre provocarile cu care se confrunta in fiecare zi in business si cateva din abilitatile pe care trebuie sa le dobandeasca si sa le demonstreze zi de zi orice persoana. Basketul este un sport de echipa raspandit din ce în ce mai mult in lume. Caracteristicile acestui sport sunt precizia, varietatea exercitiilor tehnice si tactice, precum si calitatile fizice deosebite ale sportivilor. Basketul presupune spirit de echipa, inteligenta si rezistenta.

ESD ROM impartaseste valorile pe care CS Baller isi doreste sa le dezvolte: performanta nu doar in sport, ci si in viata. Scoala de basket Baller ofera copiilor oportunitatea de a-si imbunatati stilul de joc, de a-si forma abilitatile necesare unui sportiv de performanta, de a-si dezvolta spiritul de echipa si nu in ultimul rand, de a-si dezvolta increderea in fortele proprii pentru a iesi invingator atat in competitii cat si in viata.

Mai multe despre performanta CS Baller pe www.csballer.ro.